Home Commercial

1-Naples-(1)
1-Naples-(2)

  Project name: VIP Lounge    Year:2019

  Client: NAS Company    Area:428M

  location:Naples Airport-Italy  Status:Not Started

  Description: The project is a tender to renew VIP lounge in international Naples airport. Italy has huge contributions in the art world.
The main idea for this lounge design is to be artistic in terms of design lines, selection of materials, furniture and lighting units.
For the renovation of this lounge, it is proposed to allocate a space for the promotion of local artists, young fashion designers…etc. by using interactive art technology and multiplied presentation methods.
The diagonal lines are used in walls, floors, partitions and furniture to match the currently existing diagonal facade walls. A very simple relaxation area is designed with art wallpapers and short partitions to grant the passengers more privacy.
2-Helsinki-(1)
2-Helsinki-(2)

Project name:VIP Lounge    Year:2019

Client:NAS Company   Area:461M

location:Helsinki Airport-Finland   Status:Not Started

  Description:VIP lounge design in Helsinki international airport. The purpose of project is to create a very modern lounge. This is reflected in the design lines of walls, ceiling and furniture.
Attractive pleasing colors are used to ensure the furniture harmony. In addition, some items are especially designed to match the lounge design style.
Children room is created to be an open corner in order to ensure the easy children control and family interaction. Matt porcelain tiles for floors, matt wood is slightly used in walls and walls painted in white and grey to create quiet environment with furniture and indirect lighting . Relaxation areas are located at the end of lounge to prevent noise and to obtain more quiet atmosphere.
3-UAE(1)
4-UAE (2)

  Project name: VIP Lounge    Year:2018

  Client: NAS Company    Area:3560M

  location:ABU Dhabi airport-UAE  Status:under completion

  Description:Big VIP lounges in the latest airport in AUE, Abu Dhabi, with huge space.
The challenge was to realize the extreme luxury degree, to meet all passenger needs and to enhance AUE culture , while maintaining the sustainability concept enhanced by UAE.
The project is divided into several sections starting from reception area, different waiting areas, indoor restaurants, drinks bar, business men service zone, meeting rooms, multi-purpose halls and children rooms equipped with virtual games. We also created SPA with internal entrance and special entrance from outside lounge to access to it without the need to pass through the lounge.
Free design lines, beige and brown colors, wooden claddings, imported marble, indirect lighting units and plants. All of above are used to create a deluxe design in a line with the sustainability concept and UAE heritage in a modern way .
5-Lazurde-(2)
5-Lazurde-(1)

Project name:Lazurde Stores    Year:2018 – 2019

Client: Oro Egypt company    Area: 428M

location:Different branches-Eygpt  Status:Completed

  Description: We have designed a series of Lazurde jewellery stores with great luxury to match the product shown.
This was done from the very rich facade of galaxy black granite, CNC panels made of golden stainless steel, golden glass accessories and handles, and even inside the store with large bodies of wooden claddings and display units lined with marigold and indirect soft lighting. Marble floors and luxurious carpets with golden stainless steel separators.
, wooden display units and golden legs.
All of these elements are merged together to create this luxurious design to enhance the brand.
6-LG-(1)
6-LG-(2)

Project name: LG Stores     Year:2016 – 2017

Client:LG Egypt company     Area:Different areas

location:Different branches-Eygpt  Status:Completed

  Description: During our design of the LG stores chain. The objective was to preserve the functions and categories of the different products and the concept of the brand in all its details.
The storefront has no glass walls and is fully opened on the external interface to attract customers.
We have designed a continuous path for customers to see all product categories without any obstacle or a dead end.
For finishing materials, we complied with the brand’s manual, such as grey and red back painted glass in the front of the store, glossy porcelain floors and HPL tiles in the waiting area, white and beige colored walls with golden stripes and a bright name for each section, with a white ceiling with wooden strips.
7-Barber shop
7-Barber-shop(1)

Project name: Barber Shop    Year: 2019

Client: Individual Company    Area: 90M

location:Rehab City Souq-New Cairo City  Status:Completed

Description:The biggest challenge in this double-decker shop was to create a distinctive and elegant design, but at low cost.
Therefore, the design elements were low-cost, such as the gypsum board, wallpaper and paints, but they were employed in a way that benefited the design.
Only a little marble was used on the reception counter and façade to add a touch of luxury and elegance.
The ground floor was dedicated to hair-cutting chairs for everyday use and upstairs for additional men care services.
8-Vivo
8-Vivo-(1)

Project name: Vivo store    Year: 2015

Client: Vivo company    Area: 80M

location:Fifth Settlement-New Cairo  Status:Completed

Description: This shop is designed in a modern and simple way because of its very small size.
The prevailing white color is a reference to quality and cleanliness.
With the addition of ice cream colors in ceiling paints, lighting units, walls and furniture to link the design with the product and to delight and attract buyer’s attention.
The design is supported by many direct and indirect lighting systems.
11-Rabat-arriv
11-Rabat-arriv(1)

Project name: VIP Lounge   Year: 2016

Client: NAS Company    Area: 50M

location:Rabat-Sale Airport-Morocco  Status:Completed

Description: The challenge in the VIP Lounge at Rabat-Sale Airport was very large due to the very small space and the need to provide many needs for arriving passengers.
In the design, we successfully met all the requirements namely a reception counter and different waiting seats for passengers and a business service corner, a dining area, a buffet , toilets and showers for both genders. At the end, all above are provided in this very narrow area and with a fun and modern design and an open view on aircrafts directly through seats designed from modern wooden forms for this purpose. Compact and comfortable seats are used due to the narrow space.
10-casa(1)
10-casa

Project name: VIP Lounge   Year: 2016

Client: NAS Company    Area:205M

location:M V Airport-Casablanca Morocco  Status:Completed

Description:The project aims to renovate the VIP Lounge at The Mohammed V International Airport in Casablanca which serves many passengers. Therefore, we have carried out a comprehensive renovation to change the old image of the lounge and to create a new and modern style attracting more passengers. The design was modern but linked to The Moroccan heritage without paying more attention to the details of Moroccan architecture art by adding some Moroccan tiles on the floor and some wooden partitions for walls with Moroccan formation units as well. The wood and marble are mated to add majesty to the design of this lounge as we have chosen furnishings from the major European companies for the same purpose.
9-UAE-Rolls-Royce(1)
9-UAE-Rolls-Royce

Project name: VIP Lounge    Year: 2016

Client: NAS Company   Area: 1500M

location:ABU Dhabi airport-UAE  Status:under Completion

  Description: The client asked us to renovate the VIP Lounge at Abu Dhabi International Airport because passengers used not to spend much time therein and are always bored. Keeping in mind that Rolls-Royce Motor Cars is a partner to our client in this project and needs to show the character of this classic car in the new design which is used to transport passengers from the aircraft to the Lounge. After visiting the Lounge and analyzing the causes of this problem, we concluded that the status quo is designed with an Islamic style. This style is founded in details everywhere on walls, floors, ceilings and furnishings in an exaggerated way, resulting in visual discomfort and loss of design identity.
Therefore, the place has been transformed into a modern free design suitable for the comfort of the passenger, in addition to the use of the same colors and materials of the internal body of the car , namely blue carpets, leather havans, wooden claddings and black mirrors with some stainless steel strips inspired by the front of the car, all with a very modern design.
13-Marrakech
13-Marrakech(1)
13-Marrakech(2)

Project name: VIP Lounge    Year: 2016

Client: NAS Company   Area: 680M

location:Marrakech Airport-Morocco Status:Completed

  Description: The VIP Lounge at the newest terminal of Marrakech International Airport is designed to include all activities a passenger may need while waiting for their flight.
A set of individual seats is designed on the glass front with short wooden partitions for more privacy.
We also designed balls of wooden stripes in the middle of the lounge to be integrated with the architectural design of the airport as it has a large ball and each ball is designed as special seats for a group or family.
On the side of the lounge, we find a collection of meeting capsules and business service stations with a distinctive wooden design.
The last corner of lounge contains the toilet area with showers, bar, buffet, dining area and a luxurious smoking room in addition to prayer rooms for both ganders.
We chose special models of chairs for the lounge imported specifically from Germany
14-Cairo
14-Cairo(2)

Project name: VIP Lounge     Year: 2017

Client: NAS Company    Area: 526M

location:Cairo Airport-Egypt  Status:Completed

  Description:The main feature of this lounge at Cairo International Airport is that it has a long façade and is located between two of the most important competitors in the same field. Therefore, we mainly had the desire to show the entire lounge to passengers from the external side by designing the entire façade of glass except the entrance area where it is designed without doors to facilitate the attraction of passengers as a large bar and live cooking station have been added in the middle of the lounge for the same purpose.
A distinctive and attractive lighting unit is specially designed above the bar to highlight and draw attention.
Many of the circular columns in the middle of the lounge are treated with wood, artificial grass and Corian suspended counter to be used for dinning or businessmen service centers.
The built-in seats are also designed to save space and create diversity in waiting areas. The lounge included a luxuriously designed smoking room with glass interface to be as an attraction element.
16-Tanzania-(2)
15-Tanzania-(1)

Project name: VIP Lounge    Year: 2019

Client: NAS Company    Area: 380M

location:Kilimanjaro Airport-Tanzania  Status:Completed

  Description: The VIP lounge at Kilimanjaro International Airport is opposite to mountains and landscapes, and people have extreme emotion for this landscape.
Therefore, we were inspired the colors and ambiance of the lounge from the mountains and nature, we also used wood in the partitions and furniture with many plants to reflect the local attractions – gardens and forests.
The main constrain of this design was to maintain the current floor and ceiling of wood, in order to reduce the many wood flats, we added those colorful oval forms of gypsum board to the walls and ceilings in one open area to create an atmosphere of joy with the inner plants.
17-Nigeria (1)
18-Nigeria (2)

Project name: VIP Lounge   Year: 2019

Client: NAS Company    Area: 210M

location:Lagos Airport – Nigeria    Status:Completed

  Description: In designing this hall for families, the reception counter is designed directly in front of the entrance to the hall and behind it the services area, which includes an office, toilets and showers.
In the rest of the hall, two large rooms for children and teenagers were designed for games and entertainment, in addition to various family and individual waiting areas.
Areas with chaise longues have also been designated for recreation on the side of the hall.
At the end of the hall, the dining and bar area was designed with a distinctive and attractive design as an attractive element, and the fun family atmosphere appeared in the curved design lines in the floors, ceilings and walls, as well as the furnishings in addition to the cheerful colors.
12-Rabat-Departure(1)
11-Rabat-Departure

Project name: VIP Lounge    Year: 2019

Client: NAS Company    Area:360M

location:Rabat-Sale Airport – Morocco    Status:Completed

  Description: The departure lounge space at Rabat-Sale Airport is characterized by the length of the façade and its narrow width, so we designed it as an open interior area and was indirectly divided into many areas by outstanding businessmen service units. The Lounge also has two entrances on both sides, reinforcing the concept of open area. The individual areas on the interior of the airport are designed with short wooden beams and screens for more privacy in addition to a distinctive design of fixed seats inside the wall along the Lounge is covered in leather. We also designed a long sloping wooden bar in a fashionable way to match the long proportion of the lounge space. We used blue and green apple furnishings to delight the place on the white marble floor.
https://yr-d.com/wp-content/uploads/2020/10/new-logo-too-small-320x130.jpg
Newsletter
Contact
New Cairo – First settlement – Neighbourhood 12011 Block 11/12 – Building 9 – Ground Floor
Working Days/ Hours : Sunday to Thursday from 9 am to 6 pm
Social
For directions press" view lager map "below

Copyright by Be Group© 2020. All rights reserved.